21. 10. 2020  7:20 Uršuľa
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | B | F | H | Ch | I | M | N | O | P | R | S | T | V | Z

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracoviskoProgram
Určené pre
PodrobnostiObsadené/Max
Riešitelia
1.
BP
Aktuálne aspekty kozmetiky na ochranu pred nadmerným slnečným žiarením (Z. Turányiová)
Hojerová, J.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti témy
1 / 1
2.DPAnalýza obsahu antioxidantov v komerčných produktoch z čučoriedkyKreps, F.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.
DPAnalýza rutínu v plodoch a listoch drobného bobuľového ovocia
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
4.DPAntioxidačná aktivita a obsah fenolov v zelenom a čiernom čajiKreps, F.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
5.DP
Antioxidačné a fotoprotektívne účinky C-glykozidov a ich potenciál pre kozmetické aplikácie (Bc. N. Karasová)
Hojerová, J.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
6.
DP
Antioxidačné a zdraviu prospešné benefity probiotík (P. Gocníková)Martiniaková, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
7.
BP
Antioxidačné látky v obilninách
Minarovičová, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / --
--
8.
DPAntioxidačné vlastnosti extraktu z Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata)
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
9.DP
Antioxidačný potenciál krocínu (L.Černáková)
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
10.
DPAplikácia tekutých prírodných sladidiel do cereálnych výrobkovMinarovičová, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / --
--