2. 6. 2020  7:03 Xénia
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | Ch | M | N | P | R | V

Por.
TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.DP
Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov
Minarovičová, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / --
Žuffa, D.
2.BP
Nemliečne probiotické potraviny
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1