31. 10. 2020  23:32 Aurélia, pamätný deň - Deň reformácie
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | B | F | H | Ch | I | M | N | O | P | R | S | T | V | Z

Por.Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
DP
Porovnanie kvality celosvalových šuniek
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / --
--
2.BPPorovnanie kvality hovädzieho mäsa slovenského pôvodu a z tretích krajínOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / ----
3.DP
Porovnanie tradičnej a modernej receptúry pri výrobe rôznych druhov kaší
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / --
4.DP
Postupy znižovania obsahu cholesterolu v potravinách
Šimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy
0 / 1
--
5.BP
Potencial "zelených" C-glykozidov v kozmetike (Silvia Lesná)
Martiniaková, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
6.
DP
Potravinárske využitie vybraných prírodných farbív
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy
1 / 1
7.DP
Povrchovo aktívne látky z vedľajších produktov potravinárskych výrob
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
Holkovičová, T.
8.
BP
Probiotika novej generácieGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy
1 / 1
Paprčková, Z.