25. 5. 2020  20:45 Urban
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | Ch | M | N | P | R | V

Por.TypNázov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracoviskoProgram
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
DizP
Vplyv technologických postupov odstraňovania cholesterolu z potravín na ich organoleptické vlastnosti
Šimko, P.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
D-CTPO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
2.
DizP
Vplyv vysokoteplotného ohrevu rastlinných olejov na vznik oxidačných produktov tokoferolovOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)D-CTPOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.DP
Vývoj metódy stanovenia obsahu akrylamidu v potravinách metódou HPLC.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
Hudáčková, N.