21. 10. 2020  10:34 Uršuľa
Akademický informační systém

Přehled vypsaných témat - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedoucí tématu:

* | A | B | F | H | Ch | I | M | N | O | P | R | S | T | V | Z

Poř.
Typ
Název tématu
Vedoucí práceGarantující pracoviště
Program
Určené pro
Podrobnosti
Obsazeno/MaxŘešitelé
1.
BPAktuálne aspekty kozmetiky na ochranu pred nadmerným slnečným žiarením (Z. Turányiová)
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
1 / 1
Turányiová, Z.
2.
DPAnalýza obsahu antioxidantov v komerčných produktoch z čučoriedky
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
3.
DPAnalýza rutínu v plodoch a listoch drobného bobuľového ovocia
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
4.
DPAntioxidačná aktivita a obsah fenolov v zelenom a čiernom čajiKreps, F.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
0 / 1
--
5.
DP
Antioxidačné a fotoprotektívne účinky C-glykozidov a ich potenciál pre kozmetické aplikácie (Bc. N. Karasová)
Hojerová, J.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti tématu
1 / 1 Karasová, N.
6.
DP
Antioxidačné a zdraviu prospešné benefity probiotík (P. Gocníková)
Martiniaková, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
7.
BP
Antioxidačné látky v obilnináchOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
8.DP
Antioxidačné vlastnosti extraktu z Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata)
Sekretár, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
9.
DP
Antioxidačný potenciál krocínu (L.Černáková)
Martiniaková, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
0 / 1
--
10.DP
Aplikácia tekutých prírodných sladidiel do cereálnych výrobkov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
11.
BP
Benefity a riziká silikónových derivátov v kozmetických výrobkoch (I. Kúdelová)Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu1 / 1 Kúdelová, I.
12.BP
Biologická odbúrateľnosť tenzidov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
13.
BP
Biologicky aktívne látky arónie čiernoplodej (Klimová)Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu1 / 1 Klimová, B.
14.BPFalšovanie potravín a určovanie nástrojov odhaľovania tejto činnostiŠimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1
--
15.
DP
Hodnotenie baktericídneho pôsobenia kyseliny chlórnej
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
16.
DP
Hodnotenie kvality bio-výrobkov z Mangalice
Staruch, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
0 / --
--
17.
BP
Charakteristika funkčných zložiek potravín a ich účinky na zdravie spotrebiteľa.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1--
18.BP
Cholesterol v potravinách a jeho vplyv na zdravie spotrebiteľa
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1
--
19.
BP
Chyby a falšovanie čokoládových cukroviniekMinarovičová, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu0 / --
--
20.
BP
Identifikácia ovocia, zeleniny a semien v smoothie nápojoch
Minarovičová, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
1 / --
21.DP
Metabolické profilovanie vybraných organických kyselín vo vybraných zeleninových šťavách pomocou Geotrichum candidum
Greif, G.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
22.
BP
Metódy úpravy vedľajších produktov zo spracovania ovocia a zeleniny
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti tématu
0 / --
--
23.DPMikroflóra oslieho mliekaGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu0 / 1
--
24.
BP
Možnosti kozmetických výrobkov pri ochrane kože pred škodlivinami životného prostredia (M. Rybárik)
Hojerová, J.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
25.
DPNávrh stravovacieho režimu pre osoby s rôznou fyzickou aktivitouSekretár, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
26.
BP
Nové druhy biologicky aktívnych látok v kozmetike (Lenka Lindtnerová)
Martiniaková, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
27.
DP
Nové metódy analýzy esterov tokoferolov s mastnými kyselinami
Kreps, F.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
28.
BP
Nové perspektívy fermentovaných mliečnych výrobkov a ich význam pre zdravieGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu1 / 1 Sokolová, L.
29.
DPNutričné a senzorické aspekty rastlinných nápojovKohajdová, Z.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu0 / 1
--
30.
BP
Obilniny našich predkov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
31.
BP
Označovanie Nutri Score v mäsových výrobkochOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu0 / 1--
32.
DP
Porovnanie kvality celosvalových šuniekOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
33.
BPPorovnanie kvality hovädzieho mäsa slovenského pôvodu a z tretích krajínStaruch, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
34.
DP
Porovnanie tradičnej a modernej receptúry pri výrobe rôznych druhov kaší
Minarovičová, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
1 / --
35.
DP
Postupy znižovania obsahu cholesterolu v potravinách
Šimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
36.BP
Potencial "zelených" C-glykozidov v kozmetike (Silvia Lesná)
Martiniaková, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
37.
DP
Potravinárske využitie vybraných prírodných farbív
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1--
38.
DP
Povrchovo aktívne látky z vedľajších produktov potravinárskych výrob
Sekretár, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
39.BPProbiotika novej generácie
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti tématu
1 / 1
Paprčková, Z.
40.
BP
Rastlinné extrakty s biologickými účinkami na hmyz
Sekretár, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
0 / 1
--
41.
BP
Rastlinné nápojeKohajdová, Z.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1--
42.DPSenzorické a fyzikálno–chemické hodnotenie vegánských salámStaruch, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
43.
DP
Senzorické a fyzikálno–chemické hodnotenie vegánských šalátov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
44.DP
Sledovanie a optimalizácia procesu prípravy výroby nemliečnych probiotických nápojov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu1 / --
45.DPSledovanie dynamiky redukcie obsahu dusitanov vo fermentovaných mäsových výrobkochStaruch, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
46.
BP
Slnečnica hľuznatá – topinambur - využitie pre potravinrárske účely
Kohajdová, Z.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
1 / 1
47.
BP
Stabilizácia vedľajších produktov získaných pri spracovaní cereáliíLauková, M.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu0 / --
--
48.
BP
Technologická kvalita kakaových práškov
Minarovičová, L.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu0 / ----
49.
DP
Transformácia tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl octovú vo vzorkách mlieka po ko-kultivácii Lactococcus lactis a Geotrichum candidum
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
0 / 1
--
50.
BP
Vedľajšie produkty vinárskeho priemyslu a ich využitie pri výrobe cereálnych produktov
Kohajdová, Z.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu0 / 1
--
51.
BP
Vplyv nových technológii v potravinárstve na kyslomliečne baktérie
Greifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
52.
DP
Výber vhodných štarcovacích kultúr na výrobu nemliečnych probiotických nápojov
Greifová, M.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
53.
BP
Využitie aditív na úpravu kvality ražného pečiva
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti tématu
1 / --
Varga, B.
54.BPVyužitie hmyzu ako potravinyOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
1 / 1
Krčová, D.
55.
DP
Využitie kompozitných zmesí pri výrobe cereálnych výrobkov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
1 / 1 Michalcová, K.
56.
DP
Využitie vedľajších produktov z lisovania makového oleja v cereálnych výrobkoch
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / --
--
57.
BP
Využitie vedľajších produktov získaných pri spracovaní jabĺk na potravinárske účelyKohajdová, Z.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
58.BP
Význam glykemického indexu potravín pri stravovaní diabetikov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti tématu
1 / 1
59.
BP
Výživové aspekty karnozínu
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
60.
BP
Zdravotné benefity rutínu a možnosti jeho extrakcie a analýzy (Sopková)
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti tématu
1 / 1