25. 5. 2020  11:10 Urban
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | Ch | M | N | P | R | V

Por.Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/MaxRiešitelia
1.
BP
Analytické metódy na určovanie pravosti a zisťovanie falšovania mliečnych výrobkovOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy1 / 1
2.
BP
Antimikrobiálne vlastnosti laktoferínu
Greifová, M.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
3.
BP
Cholesterol v potravinách a jeho vplyv na zdravie spotrebiteľaŠimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti témy
0 / 1
--
4.
DizP
Možnosti inovácie cereálnych potravín za účelom zvýšenia ich nutričnej hodnoty
Kohajdová, Z.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
D-CTPOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1--
5.
DizPMožnosti inovácie nápojov na báze cereáliíOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)D-CTPOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1
--
6.
DP
Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / -- Žuffa, D.
7.
BP
Nemliečne probiotické potraviny
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy
1 / 1
8.
DPPostupy znižovania obsahu cholesterolu v potravináchOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1
9.
DizP
Potravinárske využitie bioaktívnych látok rakytníka rešetliakovéhoSekretár, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)D-CTPO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
10.BP
Použitie bakteriofágov na kontrolu patogénov v potravinách
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
11.DP
Povrchová aktivita formulácií na báze extraktov z prírodných materiálov
Sekretár, S.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1--
12.
BP
Probiotické mliečne výrobky na Slovensku
Greifová, M.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
13.
DP
Rastlinné nápoje ako surovina na výrobu jogurtu
Greifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1 Košťálová, D.
14.DizPVplyv technologických postupov odstraňovania cholesterolu z potravín na ich organoleptické vlastnostiOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)D-CTPO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
15.
DizP
Vplyv vysokoteplotného ohrevu rastlinných olejov na vznik oxidačných produktov tokoferolovOddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)D-CTPOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
16.
DP
Vývoj metódy stanovenia obsahu akrylamidu v potravinách metódou HPLC.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1