17. 9. 2019  2:35 Olympia
Akademický informační systém

Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT) - seznam projektů


Aplikace zobrazuje seznam projektů zvoleného pracoviště.

Počet nalezených záznamů: 14

StavNázevOdDoDruhGarantPracoviště
Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového a ich uplatnenie vo funkčných potravinách (APVV-17-0212)20182021APVV - Všeobecná výzvaF. KrepsOPT ÚPV FCHPT
Biologicky aktívne látky rakytníka rešetliakového a ich aplikácia v potravinách20192020Excelentné tímy mladých výskumníkovZ. BurčováOPT ÚPV FCHPT
Hodnotenie účinnosti chemických a mechanických ochranných pracovných prostriedkov voči kožnému prieniku postrekových pesticídov aplikovaných záhradkármi20172017Mladý výskumníkM. BeránkováOPT ÚPV FCHPT
In vitro hodnotenie antioxidačnej a fotoprotektívnej účinnosti astaxantínu produkovaného biotechnologickou kultiváciou20192019Mladý výskumníkA. ÁcsováOPT ÚPV FCHPT
Komplexné využitie rastlinnej biomasy v biopotravinách s pridanou hodnotou (APVV-16-0088)20172021APVV - Všeobecná výzvaŠ. SchmidtOPT ÚPV FCHPT
Ochrana zdravia záhradkárov pred expozíciou pesticídom20162016Mladý výskumníkM. BeránkováOPT ÚPV FCHPT
Potraviny so zníženým obsahom cholesterolu (APVV-18-0061)20192023APVV - Všeobecná výzvaP. ŠimkoOPT ÚPV FCHPT
Problematika biogénnych amínov vo fermentovaných potravinách a použitie mikroorganizmov degradujúcich biogénne amíny ako možné riešenie pre zabezpečenie zdravotne bezpečných potravín (1/0569/16)20162019VEGAM. GreifováOPT ÚPV FCHPT
Štúdium chemických zmien zdraviu prospešných sprievodných látok jedlých tukov a olejov pri ich skladovaní a tepelnej úprave (1/0353/16)20162019VEGAŠ. SchmidtOPT ÚPV FCHPT
Štúdium získavania zdraviu prospešných látok z rastlinnej biomasy a ich implementácia do potravín (1/0012/19)20192022VEGAF. KrepsOPT ÚPV FCHPT
Vplyv fritovania na vznik toxických oxidačných produktov tokoferolov v jedlých rastlinných olejoch20162016Mladý výskumníkZ. BurčováOPT ÚPV FCHPT
Vplyv vyprážania na kvalitu poživatín20172017Mladý výskumníkZ. BurčováOPT ÚPV FCHPT
Výskum a vývoj potravín s prospešným účinkom na zdravie spotrebiteľa (1/0487/16)20162019VEGAJ. KarovičováOPT ÚPV FCHPT
Znižovanie obsahu akrylamidu prídavkom prírodných protektívnych látok20192019Mladý výskumníkL. KolaričOPT ÚPV FCHPT



Legenda:
Aktivní stavy:podanýřešenýschválený
Neaktivní stavy:neschválenýukončený neúspěšněukončený úspěšně