21. 10. 2020  5:02 Uršuľa
Akademický informačný systém

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie - zoznam publikácií


V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

BURČOVÁ, Z. -- KREPS, F. -- STRIŽINCOVÁ, P. -- HÁZ, A. -- LISÝ, A. Antioxidants in Grapes: Isolation and Identification. In World Sustainable Energy Days 2019. Wels, Rakúsko: OÖ Energiesparverban, 2019, ISSN 2617-5398.

Originálny názov:
Antioxidants in Grapes: Isolation and Identification
Slovenský názov:
Autor:
Pracovisko:
Oddelenie potravinárskej technológie
Oddelenie dreva, celulózy a papiera
Druh publikácie:
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty
Zborník:
World Sustainable Energy Days 2019
Podnázov:
Od strany:
Do strany:
Počet strán:
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
BEE Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Vedný odbor:
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania:
2019
 
Záznam vložil:
Posledná zmena: 13.04.2019 22:20 (Import dát z knižnice)


Bližšie určenie zdroja:

World Sustainable Energy Days 2019. Wels, Rakúsko: OÖ Energiesparverban, 2019. ISSN 2617-5398.

Originálny názov:
World Sustainable Energy Days 2019
Anglický názov:
Český názov:
Editor:
Druh publikácie:
zborník
ISSN:
2617-5398
Vydavateľ: OÖ Energiesparverban
Miesto vydania: Wels, Rakúsko
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania:
2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Typ rozsahu:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania:
Posledná zmena:
13.04.2019 22:20 (Import dát z knižnice)