17. 9. 2019  11:07 Olympia
Akademický informačný systém

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie - zoznam publikácií


V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

PSOTOVÁ, K. -- MINAROVIČOVÁ, L. Využitie medvedieho cesnaku pri výrobe cestovín. Diplomová práca. 2019.

Originálny názov: Využitie medvedieho cesnaku pri výrobe cestovín
Anglický názov: Application of Wild Garlic in Pasta Production
Český názov:
Autor: Ing. Kristína Psotová
Ing. Lucia Minarovičová, PhD.
Pracovisko: Oddelenie potravinárskej technológie
Ústav potravinárstva a výživy
Druh publikácie: záverečná práca
Vysoká škola: -
Typ práce: Diplomová práca
Miesto vydania:
Rok vydania: 2019
Počet strán:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: semolina, pasta, wild garlic, medvedí cesnak, cestoviny
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Kristína Psotová
Posledná zmena: 01.06.2019 22:25 (Import dát z knižnice)