27. 10. 2020  14:21 Sabína, pamätný deň - Deň černovskej tragédie
Akademický informačný systém

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie - zoznam publikácií


V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

HRONSKÁ, H. -- ŠILHÁROVÁ, D. -- ROSENBERG, M. Biotransformation of organic acids by Rhodococcus sp. In Agriculture & Food. 1. vyd. Burgas, Bulharsko,: Science Events, 2019, s. 112--118.

Originálny názov: Biotransformation of organic acids by Rhodococcus sp.
Slovenský názov:
Autor:
Pracovisko:
Ústav biotechnológie
Druh publikácie:
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty
Zborník:
Agriculture & Food
Podnázov:
Od strany:
112
Do strany:
118
Počet strán:
7
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
AEC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Vedný odbor:
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania: 2019
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
26.10.2019 22:21 (Import dát z knižnice)


Bližšie určenie zdroja:

Agriculture & Food. 1.. vyd. Burgas, Bulharsko,: Science Events, 2019.

Originálny názov: Agriculture & Food
Český názov:
Editor:
Druh publikácie:
zborník
ISBN:
Vydavateľ:
Science Events
Miesto vydania:
Burgas, Bulharsko,
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania: 1
Počet strán:
Typ rozsahu:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
angličtina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania: 2019
Posledná zmena:
26.10.2019 22:21 (Import dát z knižnice)