19. 9. 2019  19:43 Konštantín, pamätný deň - Deň prvého verejného vystúpenia Slovenskej národnej rady
Akademický informačný systém

Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT) - zoznam publikácií


Aplikácia zobrazuje zoznam publikácií odborníkov vybraného pracoviska. Vzťah publikácie k pracovisku je možné upravovať v aplikácii Moje a mnou spravované publikácie v rámci editovania danej publikácie. Voľba pracoviska sa nachádza v údajoch spoločných pre všetky druhy publikácií, konkrétne pod voľbou odboru publikácie.

Druh:
Rok:
Zoraďovať podľa:

Počet nájdených záznamov: 69

PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
Aktívne hydratačné látky v kozmetických výrokoch
Belanská, Bianka -- Hojerová, Jarmila
Aktívne hydratačné látky v kozmetických výrokoch. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Analýza antioxidačného potenciálu a biologicky aktívnych látok škoricového oleja
Smorádková, Kristína -- Kreps, František
Analýza antioxidačného potenciálu a biologicky aktívnych látok škoricového oleja. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidačná aktivita biomasy rakytníka rešetliakového
Nuoška, Jakub -- Kreps, František
Antioxidačná aktivita biomasy rakytníka rešetliakového. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidačná aktivita extraktov z vybraných druhov fytomasy
Eliášová, Denisa -- Sekretár, Stanislav
Antioxidačná aktivita extraktov z vybraných druhov fytomasy. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidačná aktivita látok v semenách hrozna Cabernet Sauvignon a ich potenciálne využite v kozmetických prípravkoch
Ondrová, Nikola -- Kreps, František
Antioxidačná aktivita látok v semenách hrozna Cabernet Sauvignon a ich potenciálne využite v kozmetických prípravkoch. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 184--189. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Antioxidačný potenciál oxidovanej a redukovanej formy koenzýmu Q10
Uličná, Lucia -- Martiniaková, Silvia
Antioxidačný potenciál oxidovanej a redukovanej formy koenzýmu Q10. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidačný účinok vybraných vonných silíc
Mihaliková, Martina -- Martiniaková, Silvia
Antioxidačný účinok vybraných vonných silíc. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Strižincová, Petra -- Jablonský, Michal -- Kyselka, Jan -- Ház, Aleš -- Šurina, Igor
Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues. BioResources, 14. s. 4146--4156.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Antioxidants in Grapes: Isolation and Identification
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Strižincová, Petra -- Ház, Aleš -- Lisý, Anton
Antioxidants in Grapes: Isolation and Identification. In World Sustainable Energy Days 2019. Wels, Rakúsko: OÖ Energiesparverban, 2019, ISSN 2617-5398.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Aplikácia kapilárnej izotachoforézy pri analýze fermentovaných cereálnych nápojov
Hégliová, Diana -- Karovičová, Jolana
Aplikácia kapilárnej izotachoforézy pri analýze fermentovaných cereálnych nápojov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Aromatické amíny a aminokyseliny ako prekurzory antimikrobiálnych metabolitov produkovaných Geotrichum candidum
Tomášiková, Michaela -- Greif, Gabriel
Aromatické amíny a aminokyseliny ako prekurzory antimikrobiálnych metabolitov produkovaných Geotrichum candidum. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Bioaktívne látky z odpadov potravináskych výrob
Holkovičová, Tatiana -- Sekretár, Stanislav
Bioaktívne látky z odpadov potravináskych výrob. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Cereálne nápoje na báze mrlíka čilského
Sedláčková, Kristína -- Karovičová, Jolana
Cereálne nápoje na báze mrlíka čilského. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties
Malvis, Ana -- Šimon, Peter -- Dubaj, Tibor -- Sládková, Alexandra -- Ház, Aleš -- Jablonský, Michal -- Sekretár, Stanislav -- Schmidt, Štefan -- Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Hodaifa, Gassan -- Šurina, Igor
Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties. Journal of Chemistry, 2019. s. 1--8.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Duálna kvalita potravín
Mokošáková, Miriama -- Staruch, Ladislav
Duálna kvalita potravín. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Extrakcia polyfenolov hlboko eutektickými rozpúšťadlami zo šťavy plodov rakytníka rešetliakového
Bittnerová, Anna -- Kreps, František
Extrakcia polyfenolov hlboko eutektickými rozpúšťadlami zo šťavy plodov rakytníka rešetliakového. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Gluten-free rice muffins enriched with teff flour
Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Kepičová, Veronika
Gluten-free rice muffins enriched with teff flour. Potravinárstvo, 13. s. 187--193.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Chemické a biologické vlastnosti propolisu
Kerekesová, Marianna -- Sekretár, Stanislav
Chemické a biologické vlastnosti propolisu. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Impact of lignin precipitation on its properties and subsequent use as adhesive
Lisý, Anton -- Strižincová, Petra -- Majová, Veronika -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Ház, Aleš -- Šurina, Igor
Impact of lignin precipitation on its properties and subsequent use as adhesive. In World Sustainable Energy Days 2019. Wels, Rakúsko: OÖ Energiesparverban, 2019, ISSN 2617-5398.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Influence of Pd/C, Ru/C and RuPd/C catalysts on lignin analytical pyrolysis connected with GC/MS
Ház, Aleš -- Chupáčová, Nikola -- Lisý, Anton -- Nadányi, Richard -- Jablonský, Michal -- Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Šurina, Igor
Influence of Pd/C, Ru/C and RuPd/C catalysts on lignin analytical pyrolysis connected with GC/MS. In 2nd Journal of Thermal Analysis and Calorimetry Conference and 7th V4, 18.-21.6.2019, Budapešť: Book of Abstracts. 1. vyd. Budapešť: Akadémiai Kiadó, 2019, s. 285--286. ISBN 978-963-454-416-6.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Inhibícia tvorby voľných radikálov pôsobením astaxantínu
Tholtová, Michaela -- Martiniaková, Silvia
Inhibícia tvorby voľných radikálov pôsobením astaxantínu. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Inkorporácia lupinovej múky do výrobkov na báze cereálií
Kubišová, Katarína -- Kohajdová, Zlatica
Inkorporácia lupinovej múky do výrobkov na báze cereálií. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Kontrola a bezpečnosť potravín
Rerková, Dominika -- Minarovičová, Lucia
Kontrola a bezpečnosť potravín. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok
Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok. Bratislava : Spektrum STU, 2019. 183 s. ISBN 978-80-227-4906-0.
monografie, učebnice, skriptá, príručky, normy, patenty, výskumné správy, iné neperiodické publikácie2019Podrobnosti
Metódy stanovenia antioxidačnej aktivity v in vitro systémoch
Šoucová, Paula -- Martiniaková, Silvia
Metódy stanovenia antioxidačnej aktivity v in vitro systémoch. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Mikrobióm kože - kozmetické aspekty prospešných a škodlivých mikroorganizmov
Svitková, Natália -- Hojerová, Jarmila
Mikrobióm kože - kozmetické aspekty prospešných a škodlivých mikroorganizmov. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Možnosti prírodných látok pri fotoprotekcii kože
Černáková, Lucia -- Martiniaková, Silvia
Možnosti prírodných látok pri fotoprotekcii kože. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Staruch, Ladislav
Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy. Maso, 30. s. 42--44.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Možnosti znižovania obsahu akrylamidu v potravinách
Kolarič, Lukáš -- Šimko, Peter
Možnosti znižovania obsahu akrylamidu v potravinách. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 113--118. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
Kuchtová, Veronika -- Karovičová, Jolana
Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch. Dizertačná práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Netradičné zdroje škrobu
Barančinová, Juliana -- Minarovičová, Lucia
Netradičné zdroje škrobu. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Novel aspects of the activation of NADPH oxidase in neutrophils of rheumatic patients on biological therapy
Jančinová, Viera -- Drábiková, Katarína -- Killinger, Zdenko -- Martiniaková, Silvia -- Nosáľ, Radomír -- Payer, Juraj
Novel aspects of the activation of NADPH oxidase in neutrophils of rheumatic patients on biological therapy. International Immunopharmacology, 69. s. 368--372.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Novodobé materiály pre balenie potravín
Rago, Ljudmila -- Sekretár, Stanislav
Novodobé materiály pre balenie potravín. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.)
Smolárová, Nikola -- Sekretár, Stanislav
Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Obsah rutínu v plodoch rakytníka rešetliakového
Schniererová, Adriána -- Kreps, František
Obsah rutínu v plodoch rakytníka rešetliakového. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Oslie mlieko-výhody a technologické výzvy
Labačková, Petra -- Greifová, Mária
Oslie mlieko-výhody a technologické výzvy. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch
Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan
Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch. Dizertačná práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Pharmacokinetic Properties of Biomass-extracted Substances Isolated by Green Solvents
Jablonský, Michal -- Jablonský, Jozef -- Ház, Aleš -- Kreps, František -- Burčová, Zuzana
Pharmacokinetic Properties of Biomass-extracted Substances Isolated by Green Solvents. BioResources, 14. s. 6294--6303.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Postup extrakcie škrobu z batátov
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela
Postup extrakcie škrobu z batátov. In Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2019. Bratislava,: OZ Preveda, 2019, s. 1. ISBN 978-80-972360-4-5.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Potravinové intolerancie a alergie
Szeif, Orsolya -- Minarovičová, Lucia
Potravinové intolerancie a alergie. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Potraviny so zdravotným a výživovým tvrdením
Ondrušková, Martina -- Šimko, Peter
Potraviny so zdravotným a výživovým tvrdením. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Povrchovo aktívne a antioxidačné vlastnosti extraktu zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.)
Dutko, Martin -- Sekretár, Stanislav
Povrchovo aktívne a antioxidačné vlastnosti extraktu zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Prieskum novodobých antioxidačne pôsobiacich látok v kozmetických výrobkoch
Gocníková, Patrícia -- Martiniaková, Silvia
Prieskum novodobých antioxidačne pôsobiacich látok v kozmetických výrobkoch. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Princípy optimálnej antisklerotickej výživy
Kajaba, Igo -- Genčíková, Manon -- Staruch, Ladislav -- Hybenová, Eva -- Bencko, Vladimír -- Ševčík, Ján -- Šíma, Petr -- Turek, Bohumil
Princípy optimálnej antisklerotickej výživy. Hygiena, 64. s. 10--15.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Produkcia a odbúranie tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl-octovú počas kokultivácie Enterococcus faecium a Geotrichum candidum v modelových podmienkach
Greif, Gabriel -- Greifová, Mária -- Body, Patrik
Produkcia a odbúranie tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl-octovú počas kokultivácie Enterococcus faecium a Geotrichum candidum v modelových podmienkach. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 45--53. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products
Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products. Food Science and Technology International, 25. s. 523--532.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Redoxné stavy koenzýmu Q10: ich biologická aktivita a antioxidačný potenciál
Karasová, Natália -- Martiniaková, Silvia
Redoxné stavy koenzýmu Q10: ich biologická aktivita a antioxidačný potenciál. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií
Minarovičová, Lucia -- Kuchtová, Veronika -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Lauková, Michaela
Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 159--165. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Sledovanie profilu mastných kyselín a vlastnosti mäsa mangalíc vplyvom rôznej kŕmnej zmesi a zelenej pastvy
György, Adrián -- Staruch, Ladislav
Sledovanie profilu mastných kyselín a vlastnosti mäsa mangalíc vplyvom rôznej kŕmnej zmesi a zelenej pastvy. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Spruce Bark as a Source of Antioxidant Active Substances
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Grivnová, Petra -- Strižincová, Petra -- Ház, Aleš -- Jablonský, Michal -- Šurina, Igor -- Schmidt, Štefan
Spruce Bark as a Source of Antioxidant Active Substances. BioResources, 14. s. 5980--5987.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Škrobový sirup a jeho aplikácia do potravín a nápojov
Haukszová, Katarína -- Minarovičová, Lucia
Škrobový sirup a jeho aplikácia do potravín a nápojov. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Štúdium využitia vedľajších produktov spracovania rastlinnej biomasy pre účely biopalív
Ondriašová, Zuzana -- Kreps, František
Štúdium využitia vedľajších produktov spracovania rastlinnej biomasy pre účely biopalív. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Trendy v kozmetických výrobkoch pre starostlivosť o vlasy
Jánovová, Laura -- Hojerová, Jarmila
Trendy v kozmetických výrobkoch pre starostlivosť o vlasy. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vitamíny rozpustné v tukoch a ich význam vo výžive
Čipkar, Valentina -- Sekretár, Stanislav
Vitamíny rozpustné v tukoch a ich význam vo výžive. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vlastnosti a využitie oleja zo semien Papáje melónovej (Carica papaya L.)
Piddenezhnyy, Vsevolod -- Sekretár, Stanislav
Vlastnosti a využitie oleja zo semien Papáje melónovej (Carica papaya L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vplyv biomasy rakytníka rešetliakového na vlastnosti fermentovaných mliečnych výrobkov
Grivnová, Petra -- Greifová, Mária
Vplyv biomasy rakytníka rešetliakového na vlastnosti fermentovaných mliečnych výrobkov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vplyv humektantov na vysychanie kozmetických emulzií a hydrogélov
Horečná, Daša -- Hojerová, Jarmila
Vplyv humektantov na vysychanie kozmetických emulzií a hydrogélov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vplyv prídavku gaštanovej múky na technologickú kvalitu cereálnych výrobkov
Hudzíková, Agáta -- Kohajdová, Zlatica
Vplyv prídavku gaštanovej múky na technologickú kvalitu cereálnych výrobkov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vplyv prídavku Pestreca mariánskeho (Silybum marianum) na technologické a organoleptické vlastnosti cereálnych výrobkov
Bortlíková, Veronika -- Šimko, Peter
Vplyv prídavku Pestreca mariánskeho (Silybum marianum) na technologické a organoleptické vlastnosti cereálnych výrobkov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok
Lauková, Michaela -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia
Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 134--141. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Vybrané karotenoidy a ich prínos pre kozmetický priemysel
Bukvaiová, Linda -- Martiniaková, Silvia
Vybrané karotenoidy a ich prínos pre kozmetický priemysel. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 190--196. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Využitie medvedieho cesnaku pri výrobe cestovín
Psotová, Kristína -- Minarovičová, Lucia
Využitie medvedieho cesnaku pri výrobe cestovín. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Repková, Lenka
Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 101--105. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Greifová, Mária -- Greif, Gabriel -- Hojerová, Jarmila -- Jancsóová, Tímea
Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 93--100. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Waste Plant Biomass as Potential for Biofuels
Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Strižincová, Petra -- Ház, Aleš -- Lisý, Anton
Waste Plant Biomass as Potential for Biofuels. In World Sustainable Energy Days 2019. Wels, Rakúsko: OÖ Energiesparverban, 2019, ISSN 2617-5398.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality
Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia -- Kohajdová, Zlatica
Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality. Potravinárstvo, 13. s. 109--115.
články v časopisoch2019Podrobnosti
Zdraviu prospešné vlastnosti Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata L.)
Lašová, Ivana -- Sekretár, Stanislav
Zdraviu prospešné vlastnosti Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti