28. 10. 2020  5:09 Dobromila
Akademický informačný systém

Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT) - zoznam publikácií


V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

STARUCH, L. -- BARANOVIČOVÁ, E. Bravčové mäso - produkcia a spotreba mäsa. Maso, 31. s. 4--8.

Originálny názov:
Bravčové mäso - produkcia a spotreba mäsa
Anglický názov:
Autor:
Pracovisko:
Oddelenie potravinárskej technológie
Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Druh publikácie: články v časopisoch
Periodikum: Maso
Číslo zväzku (ročník): 31
Od strany:
4
Do strany: 8
Počet strán:
5
Pôvodný jazyk:
slovenčina
Kategória publikácie:
BDE Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Vedný odbor:
Rok uplatnenia: 2020
Rok odoslania:
2020
 
Záznam vložil:
Posledná zmena: 07.03.2020 22:20 (Import dát z knižnice)


Bližšie určenie zdroja:

Maso.

Originálny názov: Maso
Anglický názov:
Český názov:
Autor:
Druh publikácie: ostatné
Rok uplatnenia:
Pôvodný jazyk:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia:
Rok odoslania:
Posledná zmena: 07.03.2020 22:20 (Import dát z knižnice)