28. 10. 2020  3:08 Dobromila
Akademický informačný systém

Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT) - zoznam publikácií


V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ŽUFFA, D. -- MINAROVIČOVÁ, L. Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov. Diplomová práca. 2020.

Originálny názov:
Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov
Anglický názov:
Sucrose substitutes in the cereal products making
Český názov:
Autor:
Ing. Dávid Žuffa
Ing. Lucia Minarovičová, PhD.
Pracovisko:
Oddelenie potravinárskej technológie
Druh publikácie:
záverečná práca
Vysoká škola:
-
Typ práce: Diplomová práca
Miesto vydania:
Rok vydania:
2020
Počet strán:
Pôvodný jazyk:
slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: erythritol, muffiny, sugar alcohols, xylitol, polyoly, muffins, cukorné alkoholy, polyols, erytritol
Rok uplatnenia:
2020
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Dávid Žuffa
Posledná zmena: 27.06.2020 22:21 (Import dát z knižnice)