14. 12. 2019  4:11 Branislava, Bronislava
Akademický informačný systém

Projekty


Predĺženie trvanlivosti a zvýšenie nutričnej hodnoty pekárenských výrobkov.

Garant: Ing. Zlatica Kohajdová, PhD.


Základné informácie   Pracovníci      


Nasledujúca tabuľka zobrazuje podrobnejšie informácie o pracovníkoch projektu "Predĺženie trvanlivosti a zvýšenie nutričnej hodnoty pekárenských výrobkov.".


Zoznam všetkých pracovníkov projektu

V nasledujúcej tabuľke je zoznam všetkých pracovníkov pracujúcich na projekte.

PracovníkÚlohaPracoviskoTelefónKancelária
Ing. Zlatica Kohajdová, PhD.OPT ÚPV FCHPT+421 (2) 59 325 445SB 574
Ing. Mária KutešováDek FCHPT [ukončené]+421 918 674 153B 199

Legenda
Úloha:administratívametodický riešiteľriešiteľpomocníkpozorovateľ